Camilla Fjeldsø - specialist i hundeadfærd

Mit navn er Camilla Fjeldsø, jeg er årgang 1981.

Jeg brænder for adfærd! Uanset hvad jeg foretager mig med hundene, så er min bagtanke altid, at forbedre og vedligeholde god adfærd - at gøre hundene mentalt stærke og rustede til vores menneskeverden, som de virkelig gør deres bedste for at følge med i. Mit mål er, at optimere hund-ejer relationen for at skabe en mere harmonisk hundefamilie med en masse livskvalitet for alle parter.

Når man tænker over, hvor stor tålmodighed og respekt hundene viser os, så er jeg af den mening, at vi bør gøre en indsats for at sætte os ind i hundenes sprog og ligeledes respektere dem og have tålmodighed med dem. Vi må aldrig glemme, at det er os der har valgt dem, og ikke omvendt.

Jeg har arbejdet professionelt med hundetræning og hundeadfærd siden januar 2007. Sidenhen har jeg arrangeret forskellige foredrag og kurser og noget af det jeg nyder aller mest er undervisning af elever på min hundeadfærdsuddannelse og klikkerinstruktør uddannelse.

Jeg lægger meget vægt på hele tiden at holde mig opdateret med ny viden, og tager derfor jævnligt på relevante kurser, til foredrag og samarbejder med andre adfærdsspecialister - hvorfor der til tider vil være nogle datoer, hvor vi må springe træningen over :)

Søde ord fra kollegaer:

Camilla Fjeldsø har vært en av pionérene for vitenskapelig-basert hundetrening i Skandinavia. Hun har en imponerende utdannelse og en hundeforståelse få kan konkurrere med. Å tilegne seg kunnskap i den grad Fjeldsø har gjort krever en god hjerne. Visdom og forståelsen krever et stort hjerte. Camilla Fjeldsø har både hjernen og hjertet, som alle hundetrenere og hundeeiere trenger å lære av.
- Ulveforsker Runar Næss 2018

I have known Camilla for a few years now. Her training is absolutely excellent and she is dedicated to providing you with the best, most effective, humane and up to date training which is available. Camilla continues to keep her own education ongoing and passes this information on to her clients. Her friendly, kind approach will help you reslove the training problems you have with your dog and will improve the qaulity of both your lives. I would recommend her wholeheartedly.
- Glasgow dogtrainer and behavior consultant  Jogn McGuigan 2017