Camilla Fjeldsø - specialist i hundeadfærd

Mit navn er Camilla Fjeldsø, jeg er årgang 1981.

Mine egne hunde er Bailey - Australian Shepherd årgang 2005 og Kahlua - Labrador Retriever - årgang 2007.

Når man tænker over, hvor stor tålmodighed og respekt hundene viser os, så er jeg af den mening, at vi bør gøre en indsats for at sætte os ind i hundenes sprog og ligeledes respektere dem og have tålmodighed med dem. Vi må aldrig glemme, at det er os der har valgt dem, og ikke omvendt - vi må være vores ansvar bevidst!

Jeg har arbejdet professionelt med hundetræning og hundeadfærd siden januar 2007, og fra januar 2009 ligeledes med konsultationer i folks hjem - løsning af større problemer med familiehunden. I november 2010 har jeg desuden fungeret som censor på Kolding Hundeadfærdscenters uddannelse.

Sidenhen har jeg arrangeret foredrag og kurser selv. Men også med store navne i hundeverdenen, primært fra udlandet. Jeg bliver ligeledes booket til at tage ud og afholde kurser. Siden 2013 har jeg tilbudt uddannelserne Hundeejeruddannelsen (i samarbejde med en kollega) og Hundeadfærds- og klikkerinstruktør uddannelsen - flere uddannelser er på vej.

Jeg lægger meget vægt på hele tiden at holde mig opdateret med ny viden, og tager derfor jævnligt på relevante kurser, til foredrag og samarbejder med andre adfærdsspecialister - hvorfor der til tider vil være en weekend, hvor vi må springe træningen over :)