Elever på skolen

Elever under uddannelse lige nu

Steen Hansen

Frank Andersson

Lotte Winther Petersen

Signe Tøstesen

Line Nielsen

Caja Johansen

Astrid Gerd Holtet

Lene Hansen

Gentiana Krasniqi

Helle Karkov Jakobsen

Signe Lehman Plats

Elever, der har gennemført hundeadfærdsuddannelsen

Henriette Grann

Cecilie Neumann Jensen
Wuffi

Marie Rude Møller Hansen

Betina Erkens

Maja Henneberg

Marie Mørk Laustrup

Tine Ruff Pilegaard
Potesporet

Caroline Pil Løwenstein

Maja Jørgensen

Benedikte Bjerre

Julia Scheel Bach

Bettina Thornvig Bengtsson
Wauwhund

Pernille Bech Pedersen
Wauwhund

Michelle Runge
Klikkerskolen Fyn

Maya Wulffsberg
Pilegaarden's hundecenter/klikkertræning

Tina Charlotte Nielsen

Maja Mikkelsen

Caja Johansen

Astrid Gerd Holtet
Siriushunde

Lene Hansen

Gentiana Krasniqi

Elever, der har gennemført hundeadfærdsuddannelsen - klikkerinstruktør

Bettina Thornvig Bengtsson
Wauwhund

Pernille Bech Pedersen
Wauwhund

Michelle Runge
Klikkerskolen Fyn

Maya Wulffsberg
Pilegaarden's hundecenter/klikkertræning

Hundeadfærdsskolen Fyn er et uddannelses sted

Dette betyder for dig som kursist, at der ofte vil være flere øjne på dig og din hund, når I er på træningspladsen, at der vil være flere personer at spørge til råds om øvelserne, og at du kan blive undervist af flere forskellige personer over de forskellige hold. Instruktør eleverne har både et teoretisk og et praktisk pensum, som de skal igennem under deres adfærdsuddannelse og det praktiske pensum består i at deltage på forskellig vis på træningspladsen - det er dette, du vil kunne komme til at mærke.

Her på skolen går vi rigtig meget op i hele tiden at videreuddanne os og følge med i nyeste udvikling indenfor hundeadfærd og træning. Det betyder, at både jeg, Camilla Fjeldsø, og mine elever kan have nogle weekender og dage, hvor vi skal deltage på kurser og seminarer både her i landet og udenlands. Hvilket betyder, at der i et træningsforløb kan være enkelte gange, som vi er nødt til at springe over - alternativt enkelte gange, hvor du vil blive undervist af en anden, end den der normalt underviser dit hold. Du vil naturligvis altid få alle de gange holdet løber over, det vil blot ikke altid være 6 eller 8 på hinanden følgende uger. Dette har ikke noget at sige i forholdt til din hunds indlæring - kun i forholdt til din kalender - og det vil altid være oplyst på hjemmesiden, når du tilmelder dig holdet.

Livsfilosofi

Min livsfilosofi og hele grundlaget for Hundeadfærdsskolen er bygget op omkring livskvalitet!
Vi har alle kun ét liv og vi får ikke en ommer hvis vi dummer os... Så handeler det i virkeligheden ikke om, at være glad og at nyde sit liv imens man kan? Det mener jeg, og det er det jeg ønsker at afspejle i mit arbejde med hundene - de har også kun ét liv og de får heller ikke en ommer. Derfor handler det fra mit synspunkt om, at gøre hundens liv så indholdsrigt og dejligt som muligt, når vi nu har valgt at anskaffe os en hund.

Her på Hundeadfærdsskolen Fyn er vi som en familie, der snakker sammen, gerne vil hjælpe hinanden, henviser til hinanden og tror på, at det man sender ud nok skal komme tilbage.
Jeg ønsker dygtige og glade instruktører, der i stedet for at tænke konkurrence, tænker samarbejde! Da jeg tror på, at det giver en langt bedre livskvalitet, mere tilfredse kursister og flere glade hunde. Så her på skolen bruger vi hinanden og vi hygger os - vi håber at det afspejles på træningspladsen og at I som kursister kan mærke vores glæde og livskvalitet, idet vi får lov til at arbejde med vores passion!

Vi glæder os til at se dig på træningspladsen :)

Mange hilsner
Camilla Fjeldsø