Hundeadfærdsuddannelsen - opstart d. 25. januar 2018

Hundeadfærdsuddannelsen henvender sig til dig, der har med hunde at gøre i dit job; til dig, der interesserer dig for din hunds adfærd og gerne vil vide mere; og til dig, der går med en instruktør i maven, som bare brænder for at komme ud. Hundeadfærdsuddannelsen er nemlig forløberen til hundeadfærds- og klikkerinstruktøruddannelsen, som du kan tage som overbygning.

Jeg forventer at hundeadfærdsuddannelsen bliver et 100% online forløb fra og med næste hold - på den måde, kan du tage uddannelsen uanset hvor i landet eller udlandet du bor - der er ingen fysiske begrænsninger :)

Ønsker du personlig klasseundervisning, så kommer det på overbygningen "hundeadfærds- og klikkerinstruktør".

Du er altid velkommen til, at henvende dig med alle de spørgsmål du må have - jeg svarer så hurtigt jeg kan, og jeg ringer dig også gerne op :)

Kærligst
Camilla

 

Velkommen til universet, hvor vi lærer dig, hvordan du bliver din hunds bedste ven! ♥

Vi tilbyder helt almindelig familiehundetræning i løbende nye indpakninger - da vi konstant følger med udviklingen og brænder så meget for det, at vi hele tiden udvikler nye og bedre tiltag.

Vi beskæftiger os ikke med konkurrence træning (dog kan du opnå et rigtig solidt fundament til din konkurrencetræning her hos os).

Vores mål er udelukkende at skabe glade og velfungerende hunde, hvilket skaber glade og velfungerende hundefamilier, hvilket igen medfører færre adfærdsproblemer og aflivninger. Her forebygger vi uhensigtsmæssig omgang med hundene og skaber glæde og balance :)

Tilmeld dig vores hundetrænings hold/workshops/adfærdskurser.

Vi samarbejder med dyreklinikker:
VESTFYNS DYRLÆGER
OVERGADES DYREKLINIK

Adfærd

Hele vores koncept bygger på hundens adfærd. Vi har her på skolen 13 års erfaring og vi følger tæt nyeste forskning, da den hele tiden giver et bedre indblik i hundens mentalitet. I alt hvad vi laver, er der bagtanker, som tilgodeser hundens adfærd - da det er hundens eventuelle uhensigtsmæssige adfærd, som skaber problemer for hundefamilierne.

Vi bruger klikkertræning i alt hvad vi laver - dette betyder blot, at vi altid benytter os af indlæringspsykologien og klikkertræningsmetoderne. Det er ikke engang sikkert, at du vil opdage dette i alle de tilbud vi har :) Det var en kæmpe udvidelse af vores univers, da vi fik øjnene op for klikkertræningen - vi har sidenhen fået mange flere redskaber til at hjælpe hunde med alle slags problemer.

Livsfilosofi

Min livsfilosofi og hele grundlaget for Hundeadfærdsskolen er bygget op omkring livskvalitet!

Vi har alle kun ét liv og vi får ikke en ommer hvis vi dummer os... Så handeler det i virkeligheden ikke om, at være glad og at nyde sit liv imens man kan? Det mener jeg, og det er det jeg ønsker at afspejle i mit arbejde med hundene - de har også kun ét liv og de får heller ikke en ommer. Derfor handler det fra mit synspunkt om, at gøre hundens liv så indholdsrigt og dejligt som muligt, når vi nu har valgt at anskaffe os en hund.

Her på Hundeadfærdsskolen Fyn er vi som en, snart forholdsvis stor, familie af fast underviser, fast instruktør instruktør, tidligere elever som er færdiguddannede instruktører og nuværende elever. Vi samarbejder desuden tæt med Overgades dyreklinik og Vestfyns dyrlæger samt hundekiropraktorer og andre behandlere. Vi snakker sammen, hjælper hinanden, henviser til hinanden og tror på, at det man sender ud nok skal komme tilbage. Al god og åben samarbejde hjælper hunden!

Jeg ønsker at uddanne dygtige og glade instruktører, der i stedet for at tænke konkurrence, tænker samarbejde! Da jeg tror på, at det giver en langt bedre livskvalitet, mere tilfredse kursister og flere glade hunde!! Så her på skolen bruger vi hinanden og vi hygger os - vi håber at det afspejles på træningspladsen og at I, som kursister, kan mærke vores glæde og livskvalitet, idet vi får lov til at arbejde med vores passion!

Elever på skolen

Hundeadfærdsskolen Fyn er et uddannelses sted.

Dette betyder for dig som kursist, at der ofte vil være flere øjne på dig og din hund, når I er på træningspladsen, at der vil være flere personer at spørge til råds om øvelserne, og at du kan blive undervist af flere forskellige personer over de forskellige hold. Instruktør eleverne har både et teoretisk og et praktisk pensum, som de skal igennem under deres adfærdsuddannelse og det praktiske pensum består i at deltage på forskellig vis på træningspladsen - det er dette, du vil kunne komme til at mærke.

Vi glæder os til at se dig på træningspladsen :)

Mange hilsner
Camilla Fjeldsø