EliteHunden

Underviser: 
Start/Slut: 
Mandag, 14 august, 2017 til Mandag, 27 november, 2017
Ugedag: 
Mandag
Tidspunkt: 
18.50 - 19.50
1.800,00 kr.
Datoer: 
14 aug 2017
21 aug 2017
28 aug 2017
4 sep 2017
11 sep 2017
18 sep 2017
25 sep 2017
2 okt 2017
9 okt 2017
16 okt 2017
23 okt 2017
30 okt 2017
6 nov 2017
13 nov 2017
20 nov 2017
27 nov 2017

EliteHunden

EliteHunden henvender sig til hunde, som har gået til træning på Hundeadfærdsskolens Fortsætter hold, og som har opnået et øvet niveau (kom og spørg, hvis du er i tvivl).
På EliteHoldet leger vi rigtig meget positiv træning ind i hundene!! Vi går ikke meget op i den almindelige lydighed, men vi "leger og pjatter" mentalt - læs beskrivelsen hernder ;) Der vil være masser af udfordringer på alle mulige opråder og jeg lover, at I vil elske det!

På EliteHunden laver vi alt muligt blandet og ikke kun på træningspladsen, men også på stranden (når det er på Vestfyn), i skoven, i byen og på egnede legepladser. Vi blander target træning, Tricks&Sjov, Fitness, Dogparkour, miljøtræning, SnudeSjov, Rally og KonceptTræning. Vi lærer hundene endnu mere selvkontrol og krops kontrol end de i forvejen kan - og det i forskellige miljøer. Hvert elite hold kører med et grundlægende tema, hvori der her foruden altid vil blive blandet andre ting ind i efter humør :)

EliteHunden er den ultimative udfordring for både hunde og ejere!

På EliteHunden er det nødvendigt med god tid, så det er muligt, at nå ud og træne på de foretrukne forskellige steder, derfor vil vores mødetider kunne svinge med ca. 15 min., hvilket aftales når det er aktuelt.

Pris:

16 x 60 min.: 1800kr.

På EliteHunden er der plads til 6 (-8) hunde.

Temaer for EliteHunden

KonceptTræning
Koncept træning er træning, der lærer hunden konceptet om bl.a. antal, farver, størrelser, former (trekant/firkant osv.), højre-venstre mm. På denne måde kan vi stille hunden et spørgsmål, og hunden lærer at forstå hvad spørgsmålet betyder og derefter at vise os det rigtige svar, selvom variablerne ændrer sig. Et spørgsmål kan fx være: "Kan du vise mig den højeste af disse cylindere?" hvorefter man fjerner den højeste og bytter rundt på resten, så der nu er en ny højeste. Så stiller man det samme spørgsmål og hunden skal nu markere den nye højeste. Eller "Kan du vise mig den firkantede figur?"

Fitness
Vi arbejder, her på skolen, med hundene på en måde, der bygger dem op fra bunden. Hund og ejer skal lave øvelser, der vækker de tabte sanser. Vi får nerveenderne, i primært led og vedhæftninger, til at arbejde sammen igen og sende informationer til hjernen om de enkelte kropsdeles stillinger i rummet/kroppens rumlige position. Det vil sige, at hunden, med træningen, begynder at blive meget mere kropsbevidst og begynder at lægge mærke til de finere detaljer i omgivelserne den bevæger sig i. Vi oplever det ved at se forbedringen i hundens balance, dens forbedrede evne til at finde balance-/trænings udfordringer i miljøet og hermed dens kreativitet på gåturen.

Når vi starter træningen op, er det således proprioceptions træning! Efter nogle ugers vedvarende træning begynder hunden at bygge sine muskler op. De muskler vi kommer ind og får fat på, er de små indre muskler primært omkring led og vedhæftninger. Det er disse muskler, der støtter skelettet og modarbejder skævheder og spændinger i kroppen - det er de muskler der er vigtigst for et godt velbefindende.

Flere kommer...