Socialisering

Alle hunde bliver født med hundesprog. Får hundene ikke holdt deres sprog ved lige, mister de det stille og roligt. Når en hund er dårlig til hundesprog, er den dårligere til at omgås andre hunde, og den vil oftere komme i konflikter. Derfor er det vigtigt for alle hunde at blive socialiseret - for på den måde at vedligeholde deres sprog og lære at omgås andre racer. Jo bedre hundene er til hundesprog, des større vil deres tollerancetærskel, overfor bl.a artsfæller, være og des bedre vil de kunne begå sig i dagligdagen og i familielivet.

Socialisering

- Tilbudet henvender sig til hunde der går til træning hos hasf, men som har brug for mere eller anderledes socialisering end holdet giver, og til hunde i forbindelse med en konsultation hvor vi arbejder mere længerevarende på nogle problemer.

Har du en hund, der er dårligt socialiseret, eller af andre grunde trænger til socialiserig (det kan fx være, at din hund er blevet overfaldet af en anden hund og hurtigst muligt skal ud og have gode oplevelser med fremmede hunde igen), så tilbyder jeg socialisering med andre egnede hunde, som jeg kender godt og som har forskellige egnede egenskaber. De hunde jeg bruger er hunde jeg igennem flere år har kendt på træningspladsen - i alle mulige forskellige situationer - og hvis ejere gerne vil være med til at hjælpe en hund der har brug for det.

Har du en egnet hund
Da socialiserigen er så vigtig og da der, til en dårlig socialiseret hund, gere må være flere legekamerater (som er egnet), vil jeg blive meget glad for henvendelser fra jer - mine kursister, som mener de har en egnet hund. Jeg vil så naturligvis vurdere, om jeg mener jeres hund vil være egnet til et socialiseringsprogram og henvende mig til jer, når en hund får brug for jeres hjælp.

Så vil vi aftale et tidspunkt, der passer jer, hvor I kan komme ud på trænigspladsen og lade jeres hund mødes med den hund, der har brug for socialisering - tæt overvåget af mig naturligvis! I vil få det ud af det, at jeres hund får nye legekamerater, nye udfordringer og mental stimulering. Og I vil hjælpe de familier, der har brug for det.

Har du mod på det, så mail mig gerne. Jeg laver en liste, så jeg derudfra kan vælge hvilken hund, der passer bedst til hvert enkelt tilfælde.

Pris:
For den dårligt socialiserede hund, er prisen for op til 30 min. socialisering med en eller flere hunde 200kr.